Zeilcommissie Activiteiten 2020

lange afstand en maasbruggen

Beste watersporters,

Op 26 & 27 september varen we de Lange Afstand Wedstrijd. Dit jaar hebben we een aangepast programma vanwege de Corona.

In tegenstelling tot voorgaande jaren varen we in dit weekend de LAW en de Maasbruggen wedstrijd.

Deze inhaalwedstrijd zal plaatsvinden op de Bergsche Maas tussen Heusden en Well. Hierbij starten de langzame schepen als eerste,de snellere schepen starten wat later en moeten proberen de langzame boten in te halen. De boot die na twee uur vooraan ligt heeft de wedstrijd gewonnen.

Deze wedstrijd zal op zaterdag om 13:00 in de haven van Heusden gestart worden, waar na afloop ook de prijsuitreiking wordt gehouden. Vooraf aan de wedstrijd zal om 12:00 in Heusden een palaver gehouden worden, waar je nog meer uitleg krijgt over de wedstrijd en ruimte is voor eventuele vragen.

Omdat de starttijden tijdig berekend moeten worden verzoeken we jullie om z.s.m. in te schrijven.Inschrijven voor de Maasbruggen wedstrijd kan via deze link: Inschrijven

Na deze wedstrijd is er een BBQ op het terras bij Boei 35 en zondag hebben we ook een leuk en sportief programma.

Je kunt het hele weekend deelnemen maar je ook inschrijven voor één dag

Lees de bijlage voor de volledige informatie over dit weekend.
Het weekend is niet alleen voor zeilers maar ook voor motorboot eigenaren.
Inschrijven kan tot woensdag 23 september.

Een sportieve groet namens de wedstrijdcommissie WSV Heusden

uitnodigingen-law-2020.pdf

Activiteiten Wedstrijdcommissie WSV-Heusden

Planning ZAC/Vrijdagavond sail

Dankzij de huidige versoepeling van 1 juli 2020 mogen wij weer wedstrijden varen. We doen ons best om dit seizoen zo veel mogelijk wedstrijden te varen. Via deze website en de zeilen app houden we u op de hoogte.

ZAC 2020

1. 3 juli

2. 10 juli

3. 17 juli

Zomerstop met eventuel nog wat losse wedstrijden in overleg

4. 4 september

5. 11 september

6. 18 september

9. 25 september

10. 2 oktober

11. 9 oktober

Maasbruggenwedstrijd

Medio september 2020 Zeilwedstrijd op rating samen met de Wijkse zeilvereniging Trident

Lange Afstandswedstrijd

Laatste weekend in september, zaterdag 26 en zondag 27 september

Afsluiting zeilseizoen

Zondag 4 oktober samen met  de seizoensafsluiting sprintwedstrijden.