Winterwedstrijd zeilen Drimmelen


Winterwedstrijd zeilen Drimmelen

Geplaatst op 28-09-2023  -  Categorie: Actueel

Winterzeilwedstrijden in Drimmelen - Een onmisbaar evenement

Bereid je voor op een opwindende winterzeilervaring in Drimmelen, want op 5 november begint de 47ste editie van de Winterzeilwedstrijden. Dit evenement biedt acht spannende races voor verschillende klassen, van ORC en eenheidsklasse (O.A. J22) tot toerjachten, geschikt voor zeilers van alle niveaus.

Het vaargebied rond Drimmelen is erg mooi, omringd door de ongerepte natuur van de
Biesbosch. Wat deze wedstrijden echt bijzonder maakt, is het sportieve karakter ervan. Je zeilt op stromend water met “gezellige” golven, waardoor het een echte zeilervaring is. Na afloop van de races kun je samen met de zeilers gezellig napraten in het clubhuis van de Watersportvereniging De Biesbosch.

Bovendien zal er net als in voorgaande jaren regelmatig een fotograaf aanwezig zijn om acties vast te leggen, zodat je later prachtige actiefoto's van jezelf en je team kunt terugzien. 

Voor degenen die niet zelf deelnemen, zijn supporters van harte welkom aan boord van de speciale Zilvermeeuw rondvaartboot op 24 maart 2024. Deze boot zal een rondvaart maken langs de wedstrijdbanen, zodat ook zij kunnen genieten van de zeilactie en de prachtige omgeving.

Wil je deelnemen aan deze spannende winterzeilwedstrijden? Schrijf je dan in vóór 15 oktober via de volgende link: https://wsvbiesbosch.nl/cms/wedstrijden/winterwedstrijden.html

Hier vind je tevens alle overige informatie zoals ligplaats, prijs etc.

Mis dit geweldige zeilevenement in Drimmelen niet en maak je klaar om de uitdaging aan te gaan op het water van De Amer, Hollandsdiep en Merwede.


WSV Heusden

Bezoek- en postadres
Nieuwe Maasdijk 3A
5256 NX Heusden

Privacyverklaring

Disclaimer

BEL ONS

Telefoon haven
0416 662 584

Marifoon haven
Kanaal 31

INFORMATIE

Bankrekening 1217.84.134
Rabobank BIC RABONL2U
IBAN NL81 RABO 0121 7841 34
Verenigingsregister (KvK)  402.71.137

BTW nummer (Belastingdienst)  NL.0049.70.809.B01