update februari

Geplaatst op 05-02-2024  -  Categorie: Actueel  -  Auteur: Peet Hofmans

Beste leden,

hierbij weer even een kleine update voor februari.

De werkdag 16 maart.

Hier is nog plaats en behoefte aan ca. 10 personen die hun werkkaart willen verzilveren op deze gezellige dag. Meld je dus aan via havenmeester@wsvheusden.nl en dan zorgen we er samen voor dat alles weer tip top in orde is als het seizoen van start gaat. Er is schilderwerk, schroefwerk, electra en nog wat ander kluswerk waarvoor de handjes welkom zijn. Uiteraard sluiten we af met een hapje en drankje.

Vraagje, van wie is deze sloep?

Wil de eigenaar svp zo spoedig mogelijk contact opnemen met de havenmeester via 06-55736362 of mail retseemnevah.[antispam].@wsvheusden.nl alvast dank.

Heeft u ook iets te melden, verkopen of zoekt u advies van andere leden?

Check en gebruik dan de forum button in cappie. Heel handig om zo met leden in kontakt te komen.

Bestuursvergaderingen.

Deze data staan op de website en u kunt gebruik maken van een inloopkwartiertje dus maak daar gebruik van als u wat te delen hebt met een van de bestuursleden. Indien de vergadering online is dan kunt u uw vraag vooraf mailen en uiteraard krijgt u z.s.m. een terugkoppeling.

Alvast een hele fijne carnaval gewenst.

Voor wie het feestje gaat vieren......heel veel plezier en voor wie thuisblijft......het is zo weer voorbij.

Groeten

Peet Hofmans