Knoop het in je ........lijntje! "VOLGEBOEKT"

Geplaatst op 30-01-2024  -  Categorie: Actueel  -  Auteur: Peet Hofmans

Beste leden,

Wat een enthousiasme. Piets knopenavond zat in no-tim volgeboekt.

Er is een limiet aan gesteld omdat Piet natuurlijk iedereen ook graag aandacht wil geven.
Ben jij nu te laat en wil je toch deelnemen...........meld je dan alsnog aan. We plaatsen je dan op de wachtlijst en indien er voldoende animo komt dan is er zeker een vervolgavond. We houden je op de hoogte via Cappie.

Groeten

Peet

Beste leden,

We hebben weer een leuke onderbreking voor jullie in de winterperiode.

knopen

Liggen jullie weleens ergens en wil je snel en veilig je boot vastleggen, zijn je fenderlijnen versleten, wil je een mooie lus aan je nieuwe lijn of wil je in de sluis extra lange lijnen gebruiken?

Kom dan naar Piets knopenavondje.

Op vrijdag 8 maart zal ons gewaardeerde lid Piet Snellens een korte cursus geven in het leggen van allerlei knopen waarvan de meeste het bestaan niet wisten maar die je helpen om veilig de lijnen te gebruiken.
De paalsteek/de dubbele paalsteek/mastworp/mastworp met voorslag/trompetsteek/snelle steek,  het zijn zomaar wat voorbeelden die de revue gaan passeren.

Splitsen van gevlochten lijnen om een mooie lus te maken? Dat is geen geheim meer voor jou na deze avond.

Waar en wanneer?

8 maart, aanvang 19.00 uur in de bak.

kosten: voor leden geheel gratis. (neem je een introducee mee dan vragen wij daarvoor een kleine vergoeding van €5,= )

aanmelden: verplicht via mail naar havenmeester@wsvheusden.nl (maximaal 20 personen)

Wat heb je nodig?

Voor het splitsen een GESLAGEN lijn (heb je misschien zelf al op de boot)

voor het knopen, iedere lijn is geschikt, zorg voor een minimale lengte van enkele meters.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik en hebben we een gezellige en leerzame avond met elkaar.

logo-golf

Peet Hofmans