Hijsdagen najaar 2020

Geplaatst op 02-10-2020

HIJSDAGEN NAJAAR 2020

Beste Watersporters,

Zoals premier Rutte maandag zei, we dreigen achter het virus aan te lopen, wij moeten dan ook de nodige maatregelen nemen om zo min mogelijk risico te lopen op besmetting.

Een hiervan is, de hijsdagen ordentelijk te laten verlopen zonder dat daarvoor hogere kosten in rekening gebracht worden. Hierop hebben wij het volgende bedacht:

·         We organiseren slechts hijsdagen op 2 zaterdagen te weten: de laatste zaterdag van oktober en de eerste zaterdag van november.

·         De zaterdag in oktober is uitsluitend voor diegene die op de strekdam gaan parkeren

·         De zaterdag in november is voor diegene die de boot elders stalt.

·         Op beide zaterdagen is slechts 1 machinist van de Ruiter aanwezig

·         Op beide zaterdagen is er een door het bestuur aangesteld lid aanwezig om het hijsen in goede banen te leiden. Men is verplicht de aanwijzingen van deze persoon op te volgen.

·         Het hijsen op deze dagen gebeurt uitsluitend op inschrijving, er wordt dan een schema gemaakt waar eenieder zich aan dient te houden.

·         Betalen van hijsgeld a € 25.- contant bij machinist van de Ruiter

Om dit zo te realiseren is wel uw medewerking nodig daarom vragen wij u aan te geven of u van deze hijsdagen gebruik wilt maken en aan te geven en welke dag , in dit geval graag een mail retour naar retseemnevah.[antispam].@wsvheusden.nl  dit voor  vrijdag 9 oktober a.s. zodat wij een schema kunnen maken, welke wij u zo spoedig mogelijk toezenden.

Indien u geen gebruik hiervan wenst te maken hoeft u verder niets te doen. Het blijft mogelijk om zelf een afspraak met de Ruiter te maken maar dan geldt wel een ander tarief.

Voor nieuwe leden die op de strekdam willen parkeren nogmaals, uw trailer mag gedurende de zomerperiode NIET op de strekdam achterblijven en de boot moet voor 1 mei van de strekdam zijn.

U dient ook voor uw eigen trailer te zorgen, bokken of iets dergelijks zijn niet aanwezig.

Met vriendelijke groet

Gerard van Haperen