Haven gesloten - Corona

Geplaatst op 28-03-2020  -  Categorie: Actueel  -  Auteur: Bestuur WSV-Heusden

closed-sign

Mededeling Bestuur WSV Heusden.

Beste mensen,,

Wij hebben momenteel te maken met strenge regels EN een verantwoordelijkheid voor alles wat er in en rondom onze verenigingshaven gebeurd.
Onze vereniging is verantwoordelijk voor de toepassing van de regels en dus riskeren wij als vereniging een boete als wij niet handhaven.

Hierbij dus een beroep op uw medewerking om SAMEN te zorgen dat we corrigerend optreden als u constateert dat de genoemde regels niet in acht worden genomen.

Inzake het navolgen van de RIVM regels, alsmede na de bespreking met de gemeente Heusden en de burgermeester, zullen we een aantal zaken moeten naleven:

1. De Haven is gesloten voor onbevoegden!

2. Tot nader order zullen, de haven, de ponton, steiger 8 en de stadshaven gesloten zijn voor passanten.

3. De faciliteiten zijn tot nader order niet toegankelijk. De Ponton is gesloten. Het toiletgebouw en havenkantoor zijn momenteel tot nader order niet toegankelijk c.q. niet beschikbaar voor gebruik.

4. Geen hijswerkzaamheden. Er worden tot nader order ook geen boten in/uit het water genomen/gelaten.

5. Regels RIVM gelden ook in de haven. De algemeen uitgezette RIVM regels zullen U bekend zijn.

6. PASSANTEN, de haven is geheel gesloten. Het is verboden op onze steigers aan te leggen, ingevolge de RIVM regels m.b.t. Corona virus.

7. Leden, aspirant-leden en contractanten die een boot in de haven hebben liggen hebben wel toegang tot de haven, maar hiervoor gelden strenge regels.

8. Indien u zich op een van de steigers begeeft, dient u 1,5 meter afstand te behouden tot andere personen.

9. Meer dan 3 personen op een boot is verboden, voor zover het geen directe gezinsleden zijn.

10. Indien uw boot op de landtong in winterstalling staat, dan dient u bovenstaande regel ZEER GOED  in acht te nemen.

chain
    De ingang van de haven en de ingangen van het terrein zijn voorzien van borden met de tekst:

Bij de ingangen landzijde:

Verboden Toegang

IV.M. Corona

Geen passanten

en leden, houdt afstand

Bij de ingang havenmond:

De haven is gesloten

I.V.M. Corona is de haven gesloten voor passanten.

Alle voorzieningen in het havenkantoor zijn buiten gebruik.

Beste liggers, u mag naar u boot, maar houdt afstand en niet meer dan 3 personen op de boot.

Havenmeester is beperkt aanwezig. Voor contact kunt u het havenkantoor bellen of een mailtje sturen naar:

retseemnevah.[antispam].@wsvheusden.nl

Gerard van Haperen
Havenmeester

Tot zover deze mededelingen. Zodra er meer nieuws is zal dit via de site en via mailings gecommuniceerd worden.

Namens het bestuur WSV-Heusden

Om dit nog eens extra didelijk te maken is de ingang van de haven alsmede de meldsteiger voorzien van rood/witte linten en bordjes met bovenstaande mededeling.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur WSV-Heusden