Corona maatregelen vervolg

Geplaatst op 11-04-2020  -  Categorie: Actueel

Geachte leden,

Er is een wijziging met betrekking tot de haven en de booteigenaren na wederom gezamenlijk met Jachthaven de Wiel  overlegd te hebben met de Gemeente Heusden en wel als volgt:

Ligplaatshouden met een vaste ligplaats bij onze vereniging en met een boot met eigen voorzieningen, mogen wel op hun boot overnachten.

Ligplaatshouders met een vaste ligplaats en een boot ZONDER eigen voorziening, mogen niet  op hun boot overnachten en hebben alleen toegang tussen 08.00 en 17.00

Verder blijft:

PASSANTEN mogen wij niet in onze haven aannemen, dus een sociale controle daarop van diegene die in de haven zijn is gewenst.

Iedereen moet een afstand van minimaal 1,5 meter in acht nemen ( maar in een haven staat altijd wat wind, dus beter een wat grotere afstand als u zeker wilt zijn.)

De algemene voorzieningen zijn gesloten.

Bezoekers mogen ligplaatshouders niet ontvangen, behalve als deze bezoekers directe familieleden betreft of als dit b.v. een monteur voor de boot is.

De regeling inzake te water latingen blijft zoals deze in onze vorige briefing was vermeld.

Wij, als bestuur van uw vereniging,  realiseren ons dat handhaving hierdoor veel lastiger (lees: vrijwel onmogelijk) is geworden, en dus vragen wij onze leden ook goed op elkaar te letten.

Maak elkaar er attent op, als men “ het even niet” in de gaten heeft.

Het bovenstaande geldt zolang er geen andere berichten komen vanuit de Gemeente Heusden dan wel de Veiligheidsregio Midden en West Brabant.

Blijf gezond !

Met vriendelijke groet,